Houd de aan/uit-knop van uw laptop seconden ingedrukt, omdat de tijd kan variëren afhankelijk van het merk van uw laptop. Dit wordt powercycling genoemd, waarbij de batterij van alle onderdelen van de laptop volledig wordt uitgeschakeld. Wacht ongeveer een minuut en zet hem weer aan. Hopelijk komt het deze keer voorbij het laadscherm. Er zijn gevallen waarin de CPU van een laptop in orde is, maar niet wordt weergegeven op het scherm. Misschien is het een probleem met uw beeldscherm.

  • U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.
  • Windows Defender werkt tot op zekere hoogte ook in deze hoedanigheid.
  • Windows 10 kan tot eind 2025 op beveiligingsupdates, bugfixes en nieuwe features blijven rekenen, zo heeft Microsoft bekendgemaakt.

Op een desktop-pc heb je geen zorgen over batterijduur, toch is het belangrijk om een oogje op je energieverbruik te houden. Gelukkig is dat op Windows 11 makkelijker dan ooit . Er zijn meer dan genoeg manieren om dit aan jouw voorkeur aan te passen. DirectX12 Ultimate zal het voor ontwikkelaars makkelijker maken om meer content te bieden, en dat met minder datastromen. Een volledig overzicht met de verschillen is te vinden op de website van Microsoft . Voor sommige bedrijven kan dit handig zijn, zodat ze geen Microsoft-accounts hoeven te regelen.

Wat Gebeurt Er Met Mijn Bestanden Als Ik Naar Windows 11 Upgrade?

Je bepaalt zelf welke gebruikers de bestanden kunnen zien met een wachtwoord. In de cloud zet je bestanden zodat je er vanaf elke locatie of computer bij kunt. Hiervoor heb je wel een internetverbinding nodig. Het antwoord is grotendeels reclame-netwerken. Windows 10 maakt een unieke ID aan voor elke gebruiker van een apparaat dat met het besturingssysteem werkt. Met dit ID kunnen persoonsgegevens netjes verzameld en aan elkaar gekoppeld worden.

Je hoeft geen lid te zijn van de Consumentenbond om een review te schrijven over een product dat wij hebben getest. Dit gebruiken we alleen om je een link te sturen waarmee je jouw review bevestigt. Daardoor worden accu’s na verloop van tijd onbruikbaar. Gaat je accu snel leeg, maar kan je laptop nog wel even mee?

Standaard Windows Apps

Edge moet gaan concurreren met Firefox, Chrome en Safari en vooral het falen van Internet Explorer doen vergeten. Deze browser was ooit heel populair, maar raakte uit de gratie doordat hij niet snel genoeg met z’n tijd meeging. Maar, Internet Explorer-liefhebbers deze site, niet getreurd. Microsoft heeft beloofd dat de browser voorlopig nog zal blijven bestaan. Apps als Microsoft Nieuws, Mail en Agenda, Microsoft Foto’s, en ook klassieke bureaublad-apps zoals Kladblok, Paint en het Knipprogramma moeten eraan geloven.

Het Jaar Van Fortuyn

Dan selecteer je de systeemkopie en dan wordt alles precies teruggezet zoals het stond. Aangezien er ook gevaren aan de veiligheid van het computergebruik hangen, is het raadzaam om een goed boek als naslagwerk in het bezit te hebben. Wanneer je dan een vraag hebt waarvan je niet direct weet hoe je het probleem op moet lossen kan je hier dan even inkijken. Er zijn vele boeken die over de computer gaan waardoor het moeilijk wordt om het juiste boek uit te kiezen.