Kies uit het snelmenu voor Snelkoppeling maken. U krijgt dan de melding dat Windows hier geen snelkoppeling kan maken, maar er wel één op het bureaublad kan zetten. Klik met de rechter muisknop op het eerste bestand en kies https://driversol.com/nl/drivers/usb-devices/metrologic/honeywell-bidirectional-device/ uit het menu voor Naam wijzigen. In deze stap gaan we de printer koppelen aan de kassa zodat we vanuit de kassa label kunnen printen. Windows herkent de nieuwe printer en zal deze automatisch installeren. Waarschijnlijk vind je ook een mogelijkheid om naar de geavanceerde opties te gaan.

Op dezelfde manier kun je apps aan de taakbalk toevoegen. Standaard mogen alle apps geïnstalleerd worden, dus ook de van internet gedownloade programma’s. Wil je dat apps alleen nog vanuit deStore geïnstalleerd kunnen worden, wijzig dan bij Kies waar u apps wilt downloaden het keuzemenu van Overal naar Alleen de Microsoft Store . Ontvang je een melding wanneer je een app wilt downloaden waarvoor ook een alternatief uit de Store beschikbaar is. Met de optie Overal, maar waarschuw mij voordat…

Tijdelijke Aanbieding

Als uw computer een processor heeft die ouder is dan een Pentium 4, zullen Thunderbird versie 52 en hoger niet werken. We gaan u helpen met de installatie, wanneer zouden wij even een afspraak kunnen maken voor installatie hulp? Neemt u anders even contact op het met email adres wat u onder aan de toegestuurde handleiding vindt. U mag ook het nummer bellen wat u onder de handleiding vindt. Mocht u tijdens de installatie tegen vragen aanlopen, kunt u ook altijd bellen met de hulplijn.

  • Heeft een app tijdens het afsluiten van Windows nog bestanden openstaan dan verzoekt Windows deze eerst te sluiten, dit om te voorkomen dat de bestanden beschadigd raken.
  • Windows 11 toont dat CEO Satya Nadella van gedacht is veranderd, al is de realiteit genuanceerder.
  • Volgens mij werkt dit net als andere apps, als je dan op het hamburger menu klikt komt er tekst naast te staan .
  • Klik met de rechtermuisknop op de zoekbalk linksonder.

Zoals gebruikelijk zul je niet tijdens kantoortijden hoeven herstarten om de upgrade te voltooien, maar zal deze geïnstalleerd zijn nadat je zelf de computer nieuw gestart hebt. In dit Exite artikel je meer over de vernieuwingen van Windows 11. De belangrijkste vernieuwingen zitten in het uiterlijk en onder de motorkap wat betreft security. Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat meer computers een upgrade naar Windows 10 versie 21H2 krijgen aangeboden als ze klikken op Naar updates zoeken in Windows Update. Versie 21H2 is de nieuwste versie van Windows 10, die in november is uitgekomen.

Hoe Moet Je Downgraden Van Windows 11 Naar Windows 10?

Gewoon een ISO downloaden van 11 dan via Rufus op een USB zetten. Je kunt wel 10 Mac-, Windows-, iOS- en Android-apparaten beveiligen in elke combinatie. Versleutelt gegevens die je verzendt en ontvangt met een 256-bits AES-sleutel, zodat criminelen je e-mails, foto’s en bankgegevens niet kunnen lezen.

Informatie Voor Website Beheerder

Bij het wisselen van virtuele desktops is de Taakweergave weer uw basis. In het klein verschijnen de openstaande programma’s en bureaubladen, waar u dan op kunt klikken. Liever met een sneltoets van bureaublad wisselen?