Het importeren van contactpersonen is niet moeilijk, maar het vereist wel een paar handelingen. Je kunt naar contactpersonen zoeken op telefoonnummer of op opmerkingen die je over hen hebt ingevoerd. Ga in het tabblad Algemeen van je Instellingen naar het gedeelte ‘Contactpersonen maken‘. Dit werkt niet voor contactpersonen die vanuit Google+ zijn toegevoegd. Microsoft Outlook is bij uitstek bekend als een e-mailtoepassing voor zakelijk gebruik. Door bijkomend de Outlook Social Connector te installeren, kunt u ­echter ook uw sociale contacten in Outlook beheren.

  • Om je diavoorstelling in te stellen, ga je naar Instellingen en vervolgens naar Persoonlijke instellingen.
  • Microsoft voegt daar nu een nieuwe variant aan toe die is bestemd is voor consumenten.
  • Als je meerdere schermen tegelijk wilt opnemen, maar geen idee hebt, is dit beri…

Werk je op de laptop, moet je de Fn-knop ook ingedrukt houden. Druk dan eerst de Fn-knop in, deze https://driversol.com/nl/drivers/mobile-phones-portable-devices/acer/acerview-7178ie/ houd je ingedrukt terwijl je ook even op PrtScreen drukt. Het maken van een schermafdruk kan erg handig zijn. Je kunt bijvoorbeeld een schermafdruk toevoegen aan een handleiding of procedure of aan een vraag die je aan iemand wilt stellen over een programma. Een afdruk kun je maken van je volledige scherm of een deel daarvan.

Windows 10 Installeren Op Een Mac Met Boot Camp

Die filesystems vinden dat absoluut niet fijn. Met usb-sticks kan dat ook zonder probleem inderdaad. De reden waarom ik dit topic heb geopend is omdat er op heel het door google geindexeerde internet nog geen forumpost met dit thema bestaat.

Even die toevoegen aan je systeem van uit het Software center / software manager, je bronnen herladen , zoeken en KLAAR. Christus, wat voor oude Linux distros gebruik jij? Hier is het meeste wat jij wil gewoon grafisch te doen .

Sommige super eenvoudige ontwerpen hebben effen achtergronden, terwijl andere complexer zijn maar er prachtig uitzien. Simple Desktops biedt gratis apps voor Android, iOS en Mac. U ziet informatie over de huidige achtergrond. U kunt de achtergrond wijzigen door op de pijltjes naar links of rechts te klikken of u kunt ervoor kiezen om dagelijks nieuwe achtergronden te ontvangen. De Windows Store heeft een aparte sectie voor thema’s. Die vind je het eenvoudigst door deze link te volgen.

De 10 Leukste Achtergronden Sites Voor Je Laptop Of Pc Gratis

Met de huidige functie kun je geen screenshot maken van een specifiek gebied op je scherm. Komt de Creators Update in april, dingen zullen enigszins veranderen. Windows 10 kan een screenshot maken van een specifiek gebied op uw scherm zonder dat er extra apps bij betrokken zijn.

Prestatierapport Van Uw Computer

Het beheren van notificaties is gelukkig heel eenvoudig in het nieuwe besturingssysteem. Als je de onderbrekingen niet fijn vindt, zet je de notificaties gemakkelijk uit. Als Windows 11 klaar is voor het gebruik van Shadow, zal de dienst dit laten weten aan zijn gebruikers. Intussen worden er tests gedaan om stabiliteit te garanderen.